Volalitet.

Det var lite stormigt på börsen i veckan. I slutändan så återhämtade den sig nästan fullt ut. X-dagen för Tele 2 närmar sig med stormsteg. Udelning är verkligen grädde på mostet för oss småinvesterare.

Inte lätt och träffa toppen och botten men är man nöjd med sin exit och entry så spelar toppen och botten mindre roll så länge man följer sin plan. Volalitet är ju trots allt något som småinvesterare kan dra nytta av och stundtals vill ha.

Covid-19 har verkligen omfördelat kapitalet i världen. Till det bättre eller sämre kan man diskutera i all oänderlighet. Det enda jag kan konstatera är att kunskapen om hur man sätter kapital i arbeta är närmast obefintlig bland folket.

Kanske borde investera bli ett nytt grundämne i skolan. speciellt när man ser till att delar av övriga världen har insett vikten av investeringar. Både kunskapsmässigt via studier men även finansiellt.

Där börjar svenska folket bli ifrånsprungna med hästlängder.

/ Elias

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar