Politiskt korrekt , en välfärdssjukdom.

Det råder kaos i svensk politik just nu.

Före valet så rådde det två läger som kraftigt ökade i opinion.

Radikalvänstern och radikalhögern.  Radikalvänstern som mestadels baserar sin politik på känslor nådde inte riktigt ända fram. Tur var väl det kan jag själv tycka . För att försöka bygga jämställdhet på känslor är dess största hot emot sann jämställdhet.

Radikalhögern gjorde ett kanonval och sjuklövern står fortfarande och kliar sig i hårbotten. Men är resultatet verkligen så konstigt ? För varje kritisk tänkande person så var nog resultatet eller iaf riktningen av resulatet ganska väntat. Så länge politikerna kommer försöka slå hål på radikalhögerns politik med känslor så kommer de förlora. Och de kommer förlora stort på enkel retorik.

Ta IRM som ett exempel. Trots att de gör ett gediget arbete med att övervaka SD så blir hela deras sida kontraproduktiv . Tittar man kritiskt på sidan så är sidans granskning nästan helt uteslutande baserat på enbart känslor. Och hamnar de i debatt så är även känslorna det som genomsyrar debatten blandat med försök till att  ( kanske omedvetet ) nyttja härskartekniker som framför allt känslomässigt lagda personer ej uppmärksammar.

Nä kära politiker och media, sluta vara så jävla politiskt korrekta . Svenska folket börjar vakna och genomsyrar eran dolda agenda på alla plan inom politik/mediabevakning om Invvandring,vård,skola omsorg osv.

Det är dags att ni också vaknar !

Tysta ej ned. TA DEBATTEN  och vinn den på logik  och radikalernas ( vänster som höger) orimlighet !!

AB