Klart kidsen ska ha mer biokänsla i hemmet.

Med fiber i antågande till kåken så passar jag och Carro på och köpa en ny tv. Dels för att vi behöver en större då vi sitter en aning långt ifrån våran gamla.  Sen även för att kunna nyttja fibern för lite bättre filmkvalitéer så satsar vi på en 4K. Dock är väl 4K filmerna inte så stort än, men bättre och va förberedd. Netflix har ju en del utbud iaf.

Denna Samsung fick bli skönheten som ska pryda väggen.

 

Samsung 65-tums 4K Ultra HD 3D LED-TV

samsung-ue65hu7505txxe(203290)_Extra-1

Den gamla 50″ får åka ned i gillestugan så barnen får en skapilg tv-spels tv . Fast ska sanningen fram spelar Carro och jag en del Mario-kart på dödligt allvar när barnen lagt sig. Den i gillestugan passar dessutom ypperligt att placera i gymmet. 

En soundbar fick det bli när vi ändå är i shoppingtagen.

 

/Elias