Pappa är bäst !

Känns som man har en miljon saker man ska hinna med i sommar. Men har iaf hunnit med att förbereda lite inför altanbygget som strax ska dras igång. Även hunnit med att schakta av lite  massor som gjort stora delar av tomten obruklig. Lite matjord och färdig gräsmatta så ska en del av tomten börjat se hyfsad ut.

Tiden rusar och man börjar förstå att våran lilla Emilia snart inte är så lite längre.    Myser för fullt när jag ser pojkarnas stolthet över sin lillasyster. Får se hur länge det varar innan de ser henne som en dryg liten syster som bara ska vara i vägen. Är väl det som ingår i syskonkärlek eller ?

Lär försöka finna tid till lugn och ro också. Allergimedicinerna får mig att känna mig som en sombié. Tror familjen vill ha en pigg och glad pappa istället för en trött och grinig. Så all hjälp med altanbygge i sommar kommer belönas med rejäla portioner grillat  och evig tacksamhet 🙂 . Pappsen kan man alltid räkna med . Han sliter som ett djur för att hjälpa mig med tomten  trots sina 73 år fyllda. Pappa du är bäst helt enkelt !