Det blev en liten Emilia

Klockan 18.20 12 April tittade våran lilla sessa ut. Vi ankom BB runt 8.45 och fick världens underbaraste personal som tog hand om oss. Det nya bb:et i Falun håller verkligen hög standard och patienthotellet är ett riktigt genidrag av landstinget Dalarna. Superskönt att få landa lite i lugn och ro med knytet, men ändå kunna bo på sjukhuset där allting finns nära. Det var riktigt stolta bröder som kom och hälsade på sin lillasyster igår också. Jonathan mallig som tusan och Isak en aning blyg. Nu inser man verkligen hur stora pojkarna blivit när man har en lite tjej på 3160 gr bredvid dem. Beundrar även prestationen Caroline varit med om. Själv kändes det som man gled med på ett bananskal.

Emilia 140412 kl 18.20

Emilia 140412 kl 18.20

 

 

 

 

 

 

 

Emilia

Emilia

 

 

Caroline , Isak , Jonathan & Emilia , Älskar er över allt annat !
/Elias