Tiden rusar.


45 dagar kvar till BF. Hur gick tiden så fort ? Är det allt pusslande för att få vardagen att gå ihop som gör att man glömmer bort tiden ? Att det närmar sig med stormsteg är det iaf ingen tvekan om. Minstingen Jonathan är alldeles stormförtjust i Carolines mage som nu faktiskt tagit lite fart i växandet.  Fast den känns ändå rätt liten jämfört med andra lika långt gångna. Han pussar kramar klämmer känner så fort han får tillfälle till det. Även Isak tar chansen till mys med Caroline  när han kan utan att Jonathans svartsjuka ska komma störa.

Isaks hade ett litet bakslag med sina toabesök också, men med lite uppmuntran så var hans självförtroende tillbaka där det ska vara. Han vill så mycket den lilla mannen och han utvecklas något enormt när han får chansen att göra det.

En till barnvagn är inhandlad också, så nu är vi iaf rätt klara med den praktiska förberedelsen innan bf. Här kommer en liten bild på den Ferrari-röda skapelsen.

På måndag påbörjar jag även resan mot sm 2015. Då jag missar sm iår så är det lika bra att sikta på 2015 redan nu. Tunga basövningar får blir receptet.

 

Denna manglas ännu i lurarna.