2014 fullt av möjligheter.

Onsdag och de flesta har börjat jobba igen efter alla klämdagar. Själv har jag en natt kvar innan jag går på långledighet till måndag. Officiellt sett är jag även sambo från och med  igår, så veckan börjar på bästa tänkbara sätt.

Året 2014 ser ut att bli ett förändringarnas år på många sätt. Samboskapet öppnar många möjligheter.  Gymmet i källare är nästan komplett, så ursäkterna för att hoppa över ett träningspass borde inte finnas. En timme på dygnet ska man kunna pussla in. Samboskapet innebär också att jag kan lägga mer tid på att renovera kåken också , Något som båda ser fram emot. Finns ju en del att välja på. Altan,fönster,badrum,kök,tak samt tomtplanering. Altanen verkar vi iaf vara överens om att den kommer först :).

I april är det  planerat nedsläpp för Isak och Jonathans  lillebror eller lillasyster också. Något vi alla ser fram emot med glädje. Trots komplikationer så är denna graviditet rena barnleken jämfört med Isak och Jonathans.  Det märks på dem att de funnit en trygghet i familjesituationen och att de ser Caroline som en naturlig del i familjen. Deras utveckling går i en rasande fart  sen Caroline kom in i bilden. Märks att hon jobbar med barn om man säger så .

Vissa vinner på spel.

Själv drog jag högvinsten och vann kärleken och fick den besvarad av Caroline.

 

/ Elias