Kategori: Okategoriserade

Ny utmaning sökes.

linked

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det blev ett lyckat projekt att starta Brunnbäck fiber ekonomisk förening  då vi snart är ca 300 medlemmar och inkopplade fastigheter.

2017 närmar sig med stormsteg och därmed avslut av höstens högskolestudier.

Därmed sökes nya utmaning !

Politiskt korrekt , en välfärdssjukdom.

Det råder kaos i svensk politik just nu.

Före valet så rådde det två läger som kraftigt ökade i opinion.

Radikalvänstern och radikalhögern.  Radikalvänstern som mestadels baserar sin politik på känslor nådde inte riktigt ända fram. Tur var väl det kan jag själv tycka . För att försöka bygga jämställdhet på känslor är dess största hot emot sann jämställdhet.

Radikalhögern gjorde ett kanonval och sjuklövern står fortfarande och kliar sig i hårbotten. Men är resultatet verkligen så konstigt ? För varje kritisk tänkande person så var nog resultatet eller iaf riktningen av resulatet ganska väntat. Så länge politikerna kommer försöka slå hål på radikalhögerns politik med känslor så kommer de förlora. Och de kommer förlora stort på enkel retorik.

Ta IRM som ett exempel. Trots att de gör ett gediget arbete med att övervaka SD så blir hela deras sida kontraproduktiv . Tittar man kritiskt på sidan så är sidans granskning nästan helt uteslutande baserat på enbart känslor. Och hamnar de i debatt så är även känslorna det som genomsyrar debatten blandat med försök till att  ( kanske omedvetet ) nyttja härskartekniker som framför allt känslomässigt lagda personer ej uppmärksammar.

Nä kära politiker och media, sluta vara så jävla politiskt korrekta . Svenska folket börjar vakna och genomsyrar eran dolda agenda på alla plan inom politik/mediabevakning om Invvandring,vård,skola omsorg osv.

Det är dags att ni också vaknar !

Tysta ej ned. TA DEBATTEN  och vinn den på logik  och radikalernas ( vänster som höger) orimlighet !!

AB

 

De små tingen.

Fick ett ryck och snickrade en gungställning till kidsen. Inget märkvärdig men resultatet blev bättre än förväntat och bäst av allt nöjda barn .

Gunga

Nästa projekt blir att fixa en avvägd plats för barnens pool  med en ram av marksten för att underlätta gräsklippningen. Så du som stal min grävmaskin,

GE TILLBAKS DEN. Behöver den NU !!!

projekt

Måns låt Heroes blev en aning bättre upphottad !

behia

Stanna tiden ?

Hur man än bär sig åt så verkar tiden aldrig räcka till. Ändå så tar tiden aldrig slut. 

Lillskruttan har blivit 1 år och det är nog det snabbaste året i mitt liv. 

11088542_10153153929818346_6745858613799313483_n

Jonathan fyller 4 på söndag ! Vart tar liksom tiden vägen ?

10592831_10152566770933346_8846823631934590312_n

Isak börjar snart förskoleklass ! 

923032_10151581154443346_1331724033_n

Kärleken till Caroline är magisk .

1236948_10151809868953346_1867570031_n

Ge mig mer tid !

så jag hinner  planera tomten , byta fönster, byta tak ,bygga ut garaget, bygga klart altanen, men framför allt umgås mer med Familjen !

Där emellan ska jag försöka klämma in lite högskolestudier också.

Men jag fixar det !

Klart kidsen ska ha mer biokänsla i hemmet.

Med fiber i antågande till kåken så passar jag och Carro på och köpa en ny tv. Dels för att vi behöver en större då vi sitter en aning långt ifrån våran gamla.  Sen även för att kunna nyttja fibern för lite bättre filmkvalitéer så satsar vi på en 4K. Dock är väl 4K filmerna inte så stort än, men bättre och va förberedd. Netflix har ju en del utbud iaf.

Denna Samsung fick bli skönheten som ska pryda väggen.

 

Samsung 65-tums 4K Ultra HD 3D LED-TV

samsung-ue65hu7505txxe(203290)_Extra-1

Den gamla 50″ får åka ned i gillestugan så barnen får en skapilg tv-spels tv . Fast ska sanningen fram spelar Carro och jag en del Mario-kart på dödligt allvar när barnen lagt sig. Den i gillestugan passar dessutom ypperligt att placera i gymmet. 

En soundbar fick det bli när vi ändå är i shoppingtagen.

 

/Elias

Patriarkat VS Matriarkat = Pest eller Kolera

Politik berör otroligt många, I allra högsta grad mig själv.Till skillnad mot många andra politiskt intresserade så försöker jag hitta bristerna i politiken och belysa dem istället för att hitta fördelarna som lätt skenar iväg i populismens anda.  

Feminism är ett klockrent exempel på politisk populism. Tror inte det finns något riksdagsparti som inte har någon representant som vill få fram någon form av feministiskt budskap.

Ofta belyser feminister det patriarkala samhället och vill utplåna det. Dock hör man ALDRIG en Feminist  vilja bekämpa det Matriarkata . Skall vi uppnå jämställdhet så måste både det Patriarkata och Matriarkata samhällsproblemen upplösas. 

Politikers 10 Budord !

  1. Du skall aldrig svara aldrig JA !
  2. Svara aldrig svara NEJ !
  3. Du skall icke sjukskriva dig vid sjukdom !
  4. Du skall vara ist i någon form!
  5. Du skall inte prata i klartext !
  6. Du skall beskylla andra för dina korkade beslut !
  7. Du skall tituleras med ansvar men aldrig ta ansvar !
  8. Du skall ge löften du kan bryta !
  9. Du skall se ned på vanligt folk !
  10. Du skall ha förmågan att vilseleda ett folk   !